Powerbank – det kan redde din dag og muligvis og dit liv

Powerbank – det kan redde din dag og muligvis og dit liv

31. juli 2019 Slået fra Af lsadmin

Hvis jeg ikke havde haft en powerbank med dengang jeg gik tur i skoven, var jeg nok færdig. Det er simpelthen en powerbanks skyld at jeg stadig er i live og har mulighed for at gå rundt i gaderne. Jeg kan ikke forklare hvor taknemmelig jeg er overfor sådan en lille ting. Det er virkelig ikke noget jeg er glad for at snakke om, men jeg er evig taknemmelig over for det.

Hvad skal man med en powerbank?

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har på fornemmelsen at en powerbank faktisk kan meget mere. Det er ikke bare et portabelt batteri, men noget helt specielt, som jeg ikke har fundet frem til endnu. Det er dog ikke det som denne tekst skal handle om, men nemlig dengang jeg næsten døde i en skov. Det eneste der reddede mig var en powerbank, som ikke havde noget strøm. Det er noget jeg vil fortælle om nu og det er meget emotionelt for mig faktisk.

Det var engang hvor jeg gik alene ud i en skov, fordi min kæreste og jeg lige var splittet op. Det eneste jeg havde lyst til var at være alene og det fik jeg i den grad lov til kan man sige.

Skoven er farlig uden en powerbank

Der er en kæmpe skov i Hejls, som jeg gik ud i alene og uden meget anden end en smule mad. Jeg ved ikke hvad man kan gøre, når man farer vild i en skov. Jeg har hørt at man kan kravle op i et træ for at se over trækronerne, men jeg er ikke den bedste til at kravle for at være ærlig. Derfor havde jeg en ide om at jeg kunne bruge min mobil, når jeg engang var klar til at komme hjem. Det blev først om aftenen at jeg var klar til det og indtil da, havde jeg kigget på en masse memes på mobilen. Det betød så også at jeg ikke kunne andet, end at gør hvileløst rundt i nogle timer. Jeg havde nu ingen anelse om hvor jeg skulle hen. Jeg var ved at græde. Lige pludselig fandt jeg en powerbank liggende på jorden. Jeg prøvede at sætte den til min mobil. Det virkede ikke… Der var heldigvis solceller på den, så jeg måtte vente til om morgenen for at se om jeg kunne lade den op.

Det var alt for denne gang… fortsættelse følger – måske.