En vinduesskraber er vejen frem

En vinduesskraber er vejen frem

16. april 2019 0 Af lsadmin

Jeg købte forleden et vinduesskraber fra en virksomhed hvor jeg var ovenud tilfreds. Det var et fuld ud tilfredsstillende produkt, og virksomheden udøvede den fornødne service og mere til. De var endda så smart at jeg fik rabat fordi jeg købte mere end én vinduesskraber. Jeg er yderst tilfreds med købsprocessen.

Vil du gerne vide mere om denne virksomhed? Så læs mere her.

En vinduesskraber har ofte hjulpet mig

Kender du de dage hvor man står op, og udfører sine daglige rutiner og knapt kan se ud af sine morgentrætte øjne? Disse dage har bare aldrig fungeret som kickstartere til en god dag. Især ikke de dage hvor du lige akkurat kan åbne øjnene når vækkeuret ringer kl. 6 om morgenen, og det første der møder dit blik er dine beskidte vinduer. Her er det at vinduesskraberen kommer ind i billedet. Der er virkelig ikke noget værre, end at stå tidligt op om morgenen, og så ikke engang kunne se ud af vinduerne for bare snavs. Det har jeg kun oplevet én gang – og heldigvis kun én gang. For efter det, var jeg simpelthen nødt til at investere i en vinduesskraber så jeg kunne udbedre problemet. Siden da har denne vinduesskraber hjulpet mig hver gang mine vinduer har været beskidte.

Det rette valg

Virksomheden jeg købte vinduesskraberen ved, var simpelthen så serviceminded. Jeg kan ikke sætte en eneste finger på den behandling jeg modtog fra virksomheden. Jeg skrev til dem for at høre om hvilken vinduesskraber de kunne anbefale, og hvilken der ville passe bedst til mig, og det omfang jeg ville bruge den i. Det var simpelthen en upåklagelig service jeg modtog. Den venlige medarbejder jeg skrev med listede en række populære produkter op for mig, og ud fra mine behov kom han med en anbefaling til lige netop denne vinduesskraber han mente ville passe til mig og mit behov. Det fedeste ved oplevelsen var at medarbejderen lagde mere vægt på ar yde en god service fremfor at sælge mig et produkt. Det gjorde faktisk automatisk at jeg havde mere lyst til at købe produktet, end hvis den virtuelle sælger havde været mere opsat på bare at sælge mig et produkt. Derfor fuld cadeau til virksomheden og dens medarbejdere. Jeg kan kun anbefale den virksomhed og dens produkter. Derfor har jeg aldrig fortrudt min investering i denne vinduesskraber, og jeg ville ikke have nogen problemer ved at handle der igen.